PGA TOUR 2K21 update introduceert Clubhouse Pass Season 2 – Met Titleist en FootJoy Gear – en New Bay Hill Club & Lodge

2K en HB Studios maken een nieuwe update voor PGA TOUR 2K21 bekend met Seizoen 2 van de Clubhouse Pass en een gloednieuwe gratis golfbaan verkrijgbaar voor alle spelers – De Bay Hill Club & Lodge – nu verkrijgbaar op Playstation 4, Xbox One, PC, Stadia en Switch.

Seizoen 2 van de Clubhouse Pass, een doorlopende live service met nieuwe clubs, nieuwe gear en nieuwe MyPLAYER aanpassingen voor spelers om te verdienen en te ontgrendelen, loopt van 4 maart tot 3 juni 2021 en bevat de mogelijkheid om verschillende gear, VC en cosmetische items voor MyPLAYERs te ontgrendelen, waaronder:

  • Drie maanden van nieuwe content met 75 levels van gear voor spelers om uit te spelen naarmate het seizoen vordert;
  • Nieuwe Titleist gear en clubs om de link te leggen met een van de meest iconische merken in de sport;
  • Footjoy handschoenen en schoenen om alle PGA TOUR 2K21 golfbanen te spelen in stijl en comfort.

De update bevat ook een gratis nieuwe golfbaan: De Bay Hill Club & Lodge in Orlando, Florida. Deze baan is thuisbasis van het prestigieuze Arnold Palmer Invitational, een van slechts vijf toernooien met de door PGA TOUR opgelegde status van ‘Invitational’. De Bay Hill Club & Lodge is opgericht door de legendarische designer Dick Wilson en later gerenoveerd door Arnold Palmer zelf. Deze golfbaan is beschikbaar voor alle PGA TOUR 2K21 spelers.

De PGA TOUR 2K21 Clubhouse Pass bevat drie tiers om aan de behoeften van alle spelers te voldoen:

  • Gratis: In deze tier ontvang je 15 gratis levels van de 75 levels in Seizoen 2. Bij elke vijf levels ontvang je een gratis beloning;
  • Premium Pass (€7,99): Krijg toegang tot alle 75 levels aan beloningen;
  • Premium+ Pass (€14,99): Toegang tot alle 75 levels aan beloningen, plus spelers kunnen de eerste 20 levels overslaan en automatisch de beloningen ontvangen.

 

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password