Persona 5 onthult nieuwe verhaaltrailer en gratis thema en avatar-set

Atlus. heeft tijdens de PlayStation Experience in Anaheim, Californië een nieuwe verhaaltrailer vrijgegeven. Verder is er bekend gemaakt dat het Ryuji thema en avatar-set vanaf vandaag, 24 uur lang beschikbaar is als gratis download op PlayStation Network. Persona 5 verschijnt op 4 april 2017 in de Amerika’s en Europa, voor PlayStation 4 en PlayStation 3.

Na een kleine vertraging van de lancering van het Ryuji thema en avatar-set kunnen wij bevestigen dat het Ryuji thema en avatar-set vandaag vanaf 11 uur, 24 uur lang beschikbaar is als gratis download op PlayStation 4. Grijp je kans en download het snel voor noppes voordat het te laat is!
Voor degenen die zich afvragen wie de Phantom Thieves zijn – en het dubbelleven dat ze overdag leiden als middelbaar scholieren – hebben we een nieuwe verhaaltrailer. Hun missie? De beschermende maskers dat de maatschappij de mensen dwingt om te dragen af te rukken. Met het oog op de terugkomst van de bekroonde reeks op home consoles, kunnen we niet wachten op jouw bijdrage aan de wereld als Phantom Thieves!

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password