Pepper Grinder getikt voor 2023 op PC & Nintendo Switch

Onafhankelijke spelontwikkelaar Ahr Ech en boormachinefanaten Devolver Digital hebben Pepper Grinder onthuld, een actievol graafavontuur met boren dat klassieke platformers oproept met een saaie twist!
Pepper, een zeevarende met een passie voor goudzoeken, heeft schipbreuk geleden en is beroofd van haar schat door snode Narlings. Ze moet haar trouwe handwapen bovenhalen om terug te halen wat de schurken hebben gestolen. Gewapend met Grinder graaft Pepper door terrein en water, bestuurt ze machines en verpulvert ze alle vijanden die de weg versperren naar het terugvinden van haar vermiste fortuin – met rente!

Pepper’s vooruitgang zal echter niet zo eenvoudig zijn, want er beginnen mysterieuze wezens uit de schaduwen op te duiken…

Pittige gameplay

Rijd door een kleurrijk geanimeerde wereld met precieze bewegingen, vloeiende boringen en spannende sprongen.

Spannend boren

Boor door de wereld met Grinder en vind nieuwe boren om de chaos op te voeren en slimme puzzels op te lossen.

Veroveren en verzamelen

Raap tijdens je avontuur juwelen en andere rijkdommen op en lever ze in bij winkels om Pepper te versterken, nieuwe paden op de wereldkaart te openen en verzamelbare stickers voor je stickerboek.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password