Pc-features Outriders bekendgemaakt

De officiële systeemvereisten voor Outriders zijn bekend gemaakt, samen met de  pc-specifieke features.

Outriders biedt een uitgebreide reeks geavanceerde weergave-opties waarmee spelers zelf hun setup kunnen aanpassen om het meeste uit hun pc’s te halen. Daarnaast biedt de game teksten in 13 talen, UI-aanpassingsopties, volledige crossplay op alle platformen, ondersteuning voor ultrabrede schermen, Dynamic Resolution Scaling die ervoor zorgt dat prestaties onder alle omstandigheden constant blijven en volledige NVIDIA DLSS-ondersteuning.

Het People Can Fly-team heeft hard gewerkt om een consistente framerate te garanderen, ongeacht de pc-capaciteit, en onze hardwarevereisten zijn erop gericht om te zorgen dat pc-spelers altijd kunnen genieten van een heerlijk vloeiende 60 fps.

Op 25 februari 2021 verschijnt een gratis Outriders-demo voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, en pc.

Outriders verschijnt op 1 april 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc, en later in 2021 voor Google Stadia.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password