PC en Retro Gaming Nieuws: Brutale Pixel Puncher VanillaBeast: Retro Knock-Out! betreedt binnenkort de ring

Retro Knock-Out! van Vanilla Gaming Company is een eerbetoon aan het klassieke NES-spel met meer dan 30 parodistische vechters in de wereldberoemde Venerousville Boxing Association, waaronder Macho Boxer Dandy Ravage, Smasher Wang en de ultieme uitdager Tike Myson. Ga het circuit op in deze pick-up-and-play arcade boksgame en gooi je handen in Madison’s Bare Garden en Big Bounce Beach terwijl Vanilla zich in de vereniging stort om de verborgen geheimen ervan te ontdekken.

Elke wedstrijd is een complete ervaring, met bokserintro’s, ringlopen en een 10-puntensysteem zoals de profs gebruiken. Buiten de ring ontvouwt het verhaal van VanillaBeast zich in prachtig geïllustreerde scènes, gemaakt door de bekende kunstenaar Oleg Okunev (games Perky Little Things, Metropolis: Lux Obscura, en “Pestilence,” onder andere projecten), maar laat je niet misleiden door de old-school look.

VanillaBeast: Retro Knock-Out! is door de ESRB beoordeeld als M voor volwassen. Het komt binnenkort naar een PC bij jou in de buurt. wishlist het nu op Steam!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com