Payne’s Valley nu beschikbaar in PGA TOUR 2K23 Nelly Korda binnenkort beschikbaar

Reserveer je tee time – Payne’s Valley is nu te spelen in PGA TOUR 2K23. Payne’s Valley, de eerste baan voor het publiek die is ontworpen door PGA TOUR 2K23-coveratleet en directeur Tiger Woods, ligt in het majestueuze Ozark-gebergte van Missouri. Spelers kunnen nu de ongerepte watervallen en stromen, kalkstenen rotswanden, sweeping fairways en greens, evenals de beroemde 19e hole – “The Big Rock” ervaren.
2K heeft ook aangekondigd dat Nelly Korda later dit jaar als speelbare pro naar PGA TOUR 2K23 komt. De tweede wereldkampioene, Olympisch gouden medaillewinnares en achtvoudig LPGA Tour-winnares zal zich voegen bij de rangen van Brooke Henderson, Lexi Thompson en Lydia Ko als speelbare vrouwelijke pro’s in de game.
PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition, Tiger Woods Edition en Standard Edition zijn nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 , PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com