Pawsome Bullet Hell Roguelite Rightfully, Beary Arms mikt op Early Access 27 juli

Beary Arms, de pawsome bullet hell roguelite van ontwikkelaar Daylight Basement Studio, komt donderdag 27 juli 2023 via Steam Early Access op de pc terecht.

Ga mee met Beary, een schattige maar woeste teddy, op een zoektocht naar buitenaards tuig dat de melkweg binnenvalt. Gebruik slimme strategieën en snelle reflexen om plannen perfect uit te voeren en elke vijand op Beary’s kosmische kruistocht uit te schakelen. Bereken de perfecte route door de sterren en pixel om elke hoek wrede golven van schattige, chaotische vijanden zoals Boo Bees, Battery Boys en niet-zo-leuke jongens met een breed scala aan aanvalsgeschut.
Zet die pluizige oren op en zet je schrap als de vijanden sterker worden aan de zijde van onze olifantische moordenaar, met een twist. Beary kan zorgvuldig kiezen hoe buitenaardse tegenstanders oprukken. Krijgen ze een nieuw type steegje? Nieuwe vaardigheden? Zullen er steeds minder heidedruppels komen? Kies zorgvuldig en pas je aan!

Stel een indrukwekkend arsenaal wapens samen die het waard zijn om voor te vechten, van de FoamBall en Finger Guns tot de regenboog laser-spuitende Catling Gun. Verzamel onderweg willekeurige buit om honinggeld, geweldige wapens en andere belangrijke voordelen te vergaren. Vernietig vijanden van de ene kamer naar de andere met een originele chiptune metal soundtrack die elke chaotische ontmoeting opluistert.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com