PAW Patrol: Grand Prix is nu beschikbaar op consoles en pc!

Outright Games, één van de meest vooraanstaande producenten van kindvriendelijk, interactief entertainment wereldwijd, brengt vandaag PAW Patrol: Grand Prix uit in samenwerking met Paramount Consumer Products, Nickelodeon en Spin Master Ltd., een toonaangevend kinderspeelgoed- en entertainmentbedrijf en de makers van PAW Patrol. Dit is de eerste kart-racer en PAW Patrol-game voor vier personen ooit, ontwikkeld door 3D Clouds, en zal spelers de mogelijkheid geven om rond te scheuren door hun favoriete locaties uit de super populaire tv-reeks om kans te maken op de Pup Cup. PAW Patrol: Grand Prix is vanaf nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S en Steam.

Volg Ryder, Chase en de rest van PAW Patrol op hun snelste missie tot nu toe: het winnen van de Pup Cup! Spelers zullen zich een weg kunnen banen doorheen 11 circuits in Adventure Bay, Jake’s Snowboarding Resort, de jungle en nog verschillende andere om de snelste racer van iedereen te worden. Maar pas op, Mayor Humdinger wacht misschien wel om de hoek in zijn zeppelin, klaar om chaos op het circuit te veroorzaken!

PAW Patrol: Grand Prix is niet alleen de eerste PAW Patrol kart-racer maar ook de eerste multiplayer game die tot 4 spelers tegelijk kan laten samenspelen op hetzelfde scherm. Word kampioen door power-ups en boosts zoals waterballonnen, sneeuwballen en confettibommen te gebruiken. Meer ervaren racers zullen hun vaardigheden kunnen testen op een hogere moeilijkheidsgraad, terwijl jongere spelers makkelijke besturingen kunnen gebruiken met auto-versnelling om hen naar de finish te helpen.
PAW Patrol: Grand Prix is gebaseerd op PAW Patrol, de bekroonde tekenfilmserie voor kleuters die de avonturen volgt van een jonge techneut Ryder en zijn team puppy’s die klaar zijn om de dag te redden. Het is één van de meest populaire kinderseries ter wereld wiens franchise is uitgegroeid tot een echt wereldfenomeen.

PAW Patrol viert volgend jaar zijn tiende verjaardag en zal een nieuwe geanimeerde langspeelfilm uitbrengen: PAW Patrol: The Mighty Movie. Dit zal de tweede film zijn in de franchise na het wereldwijd succes van PAW Patrol: The Movie vorig jaar, geproduceerd door Spin Master Entertainment in samenwerking met Nickelodeon Movies en verdeeld door Paramount Pictures. PAW Patrol: The Movie stond op nummer 1 in 25 landen en bracht wereldwijd meer dan 140 miljoen dollar op. Het blijft een publieksfavoriet op Paramount+, het streaming platform van Paramount.

Terry Malham, CEO van Outright Games, zei:
“We zijn dolenthousiast om PAW Patrol: Grand Prix tot bij de spelers te kunnen krijgen. Het was een genot om opnieuw met Nickelodeon te werken om onze vierde PAW Patrol-game naar de schermen van onze fans te brengen. We zijn ongelooflijk blij dat we zo’n spannende racegame kunnen aanbieden, zeker als de hele familie er samen op kan spelen, ongeacht leeftijd of ervaring. We zien elkaar op het circuit!”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password