Path of Titans Gesloten Beta “Founder’s Edition” nu beschikbaar voor PC, Mobiel en Consoles

Alderon Games heeft vandaag aangekondigd dat de gesloten bèta voor Path of Titans nu beschikbaar is voor PlayStation, Xbox, pc, Mac, Linux en mobiele platforms. De cross-platform massively multiplayer survival game nodigt spelers uit om een dinosaurus te worden, evoluerend van ei tot volwassene in een rijk ecosysteem gevuld met 26 dino soorten, AI wezens, en tot 200 andere menselijke spelers. Verken een omgeving vol natuurlijke gebeurtenissen, terwijl je de dood vermijdt en je dinosaurus aanpast aan je speelstijl. De Nintendo Switch-versie wordt later deze zomer verwacht.
Overleef, verken en gedij door levenscyclusgebeurtenissen en social gaming. Met de Founder’s Edition kunnen spelers een thuisgrot vinden en bouwen in Panjura, de eerste van verschillende 8 km x 8 km maps. Rangschik je op officiële servers, op aangepaste communityservers en beweeg tussen gelinkte servers met je favoriete dinosaurussen op solo- en social packavonturen om de open sandboxes te verkennen via het uitgebreide systeem van MMO side-questing voor de menagerie van lucht-, land- en zeedinosaurussen, met beloningen en incentives van ei tot volwassene. De bèta ondersteunt cross-platform spelen op pc, mobiel, consoles, Mac en Linux.

De belangrijkste kenmerken van Path of Titans zijn:

  • Massively Multiplayer: De enorme, dynamische omgeving is gevuld met AI-wezens, questzones en grotten die voor jou zijn ingesteld om een thuisbasis te creëren, op servers voor maximaal 200 spelers. Vorm een team met spelers om samen uitdagingen aan te gaan of sluit je aan bij vrienden in een kudde voor nog grotere, gecoördineerde groepsinspanningen om de grote in-game evenementen aan te gaan! Of ga alleen en baan je een eigen weg, hoe je overleeft is helemaal aan jou.

 

  • Karakteraanpassing: Speel skins en alternatieve soorten van elk dinosaurusgeslacht vrij. Verander de individuele kleuren van je dinosauruspersonage en breng subtiele markeringen aan. Kies tussen meerdere soorten van je favoriete dinosaurus, elk met unieke visuele kenmerken. Creëer een wezen dat uniek is voor jou!

 

  • Quests en evenementen: Voltooi quests die meeslepende samenwerking aanmoedigen en belonen en speel achievements vrij om exclusieve in-game content te verzamelen. Verzamel materialen om nesten te bouwen waarin je kunt slapen, jaag op zeldzame dieren en PvP-dinosaurussen, ga op zoek naar verborgen planten of verdedig je kuddegenoten, terwijl je natuurlijke wereldgebeurtenissen ondergaat die het landschap om je heen vormgeven.

 

  • Attributen en vaardigheden: Geef punten uit om je vaardigheden en aanvallen aan te passen, zodat je je personage aan je favoriete speelstijl kunt aanpassen. Wissel een van je bijtaanvallen in voor een klauwaanval of een slag met je staart, of verlaag je HP en schade in ruil voor meer uithoudingsvermogen en snellere bewegingen.

 

  • Zwemmen, duiken en vissen: Ga volledig onder water op jacht naar AI-vissen en voorkom dat je wordt opgegeten door prehistorische krokodillen. Sluip vlak onder het wateroppervlak en spring uit het water om nietsvermoedende prooien te verrassen. Doorkruis het complexe redwood-rivierenstelsel en verken de diepten van de moerassige meren. Maak optimaal gebruik van je omgeving om te overleven als een semi-aquatische jager! Binnenkort komt Gondwa, een kaart van eilanden met uitgebreide binnenwateren, lagunes en inhammen aan de kust. Een thuis voor je wezens van de lucht, het land en het water!

 

  • Modding: De gemeenschap is belangrijk voor elk spel, en het team van Path of Titans erkent de hoeveelheid passie en talent die liefhebbers van dinosaurussen hebben. Ons spel heeft krachtige modding-tools die voor iedereen gratis te downloaden en te gebruiken zijn. Met uitgebreide documentatie om modders te begeleiden, kan iedereen zijn eigen content uploaden zodat cross-platform cross-play gamers ervan kunnen genieten.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password