Paper Ghost Stories: Third Eye Open presenteert nieuwe demo als onderdeel van LudoNarraCon

Paper Ghost Stories: Third Eye Open, het volgende deel en de eerste volledige game in een bekroonde bloemlezing van griezelverhalen geïnspireerd door Maleisische en Chinese mythen en cultuur van uitgever Chorus Worldwide en ontwikkelaar Cellar Vault Games, komt naar LudoNarraCon 2023 met de première van een nieuwe trailer, debuut van een hands-on demo die nu beschikbaar is op Steam, met een livestream achter de schermen die loopt tot maandag 8 mei.

Beleef het verhaal van Ting, een jong meisje dat de geesten om haar heen kan zien. Vorm een opmerkelijke vriendschap met een jonge geest die vrede zoekt, Xiu. Samen staan ze voor uitdagingen uit zowel de echte als de geestenwereld terwijl Ting vecht voor haar verstand en moraal en ontdekt of deze kracht een gave of een vloek is.

Navigeer door een meeslepend verhaal over jeugd en het hiernamaals via op keuzes gebaseerde dialoogmechanismen die verhitte discussies en zware gesprekken stimuleren. Verken ruimtes die worden achtervolgd door spookachtige geesten en menselijke relaties in een reeks omgevingen die zijn weergegeven in de “papieren theater”-stijl van Zuidoost-Azië’s Joss-Papercraft.

Speel de Paper Ghost Stories: Third Eye Open demo nu op Steam.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com