PAC-MAN MUSEUM+ is vanaf 27 mei 2022 beschikbaar

PAC-MAN MUSEUM+ is een compilatie van veertien van de beste titels uit de PAC-MAN-serie, variërend van de originele doolhofgames tot puzzelspellen en platformers. PAC-MAN MUSEUM+ komt op 27 mei 2022 naar Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc (ondersteunt Xbox Play Anywhere), terwijl de game ook compatibel zal zijn met PlayStation 5 en Xbox Series X|S en vanaf deze datum speelbaar zal zijn met Xbox Game Pass.
Spelers kunnen aanpassingen vrijspelen voor de speelhal in de game door meer te spelen, missies te voltooien in elk van de veertien titels en munten te verdienen en te gebruiken. Ze zullen in staat zijn om arcadekasten, decoraties, achtergronden en meer te krijgen om hun eigen unieke arcade te creëren, waar ook een jukebox beschikbaar is voor hun persoonlijke muzikale touch.

Naast het aanpassen van de arcadehal, kunnen spelers ook een Launch-bonus krijgen die vijf figuren bevat die in hun virtuele arcadehal kunnen worden getoond. Tot slot kunnen spelers online meedoen aan de verschillende wereldwijde leaderboards om scores te vergelijken voor een uitdagendere ervaring.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com