Pac-Man 99 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Bandai Namco heeft aangekondigd dat PAC-MAN 99 nu beschikbaar is voor de Nintendo Switch. PAC-MAN 99 is het nieuwste deel in de langlopende PAC-MAN-franchise met een online multiplayer-ervaring als geen ander in de geschiedenis van de serie. Negenennegentig PAC-MAN-spelers nemen tegen elkaar op totdat er één overblijft. Kauw op Power Pellets om speciale power-ups te activeren en stuur Jammer Pac-Man naar de doolhoven van tegenstanders om de laatst overgebleven PAC te worden. PAC-MAN 99 is een speciale aanbieding voor Nintendo Switch Online-leden zonder extra kosten.

PAC-MAN 99, ontwikkeld door Arika Co, neemt de klassieke PAC-MAN arcade-gameplay over die al 40 jaar geliefd is bij miljoenen over de hele wereld en creëert een gloednieuwe multiplayer battle royale-ervaring tegen 98 andere spelers. Schakel andere spelers uit door Jammer Pac-Man naar de doolhoven van tegenstanders te sturen door een Power Pellet aan te raken en geesten te verslaan. Jammer Pac-Man verstopt het doolhof van de concurrentie en vertraagt ​​hun Pac-Man, waardoor het voor hen moeilijker wordt om geesten te ontwijken en hun doolhof vrij te maken van Pac-Dots. Power Pellets maken niet alleen geesten kwetsbaar, maar geven Pac-Man ook speciale vaardigheden, waaronder het verhogen van zijn snelheid of het sturen van meer Jammer Pac-Man naar de doolhoven van andere spelers. Elke vaardigheid heeft een nadeel, dus kies een verstandige strategie.

“Met PAC-MAN 99 blijven we groeien en breiden we het merk PAC-MAN uit, waar fans al meer dan 40 jaar dol op zijn. De game belicht ook een nieuwe mijlpaal in onze langdurige relatie met Nintendo om spelers meer leuke ervaringen te bieden”, aldus Herve Hoerdt, Senior Vice President, Marketing, Digital & Content bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “PAC-MAN 99 is een nieuwe kijk op de legendarische PAC-MAN-gameplay, met de snelle pick-up en playstructuur waar de franchise bekend om staat, gekoppeld aan de mogelijkheid om overal te spelen dankzij de Nintendo Switch, evenals een competitieve gameplay waar iedereen van kan genieten.”

Een betaalde DLC-bundel is bij de lancering beschikbaar om de PAC-MAN 99-ervaring te verbeteren met extra modi, waaronder een offline CPU Battle-modus, private matches om tegen vrienden te spelen, speciale score- en time-attack uitdagingen. Daarnaast zijn er 20 alternatieve skins van klassieke BANDAI NAMCO Entertainment Inc. games, waaronder DIG DUG, GALAGA en meer! De PAC-MAN 99 DLC kan als een bundel worden gekocht en de klassieke character skins kunnen afzonderlijk worden gekocht via de Nintendo eShop.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password