Overwatch 2: One Punch Man collaboration

Collaboraties. Iets wat steeds populairder aan het worden is binnen de game-industrie. Kijk bijvoorbeeld maar naar Fortnite, die het voortouw nemen met dit fenomeen. Nu heeft ook Overwatch 2 een collaboratie met de razend populaire anime, One Punch Man. Wat dit allemaal inhoudt, lees je hieronder.
 100 sit-ups, 100 push-ups, 100 squats & 100 euros

Dit gaat mijn kortste artikel ooit geschreven zijn, maar de collaboratie met One Punch Man is dan ook niets groots. Toen ik de code in mijn bus kreeg, vond ik het eigenlijk al vreemd aangezien seizoen drie nog bezig is. De reden waarom, is dat Overwatch 2 X One Punch Man bestaat uit drie verschillende packs voor drie verschillende personages. We krijgen namelijk een Saitama Doomfist, Genos Genji en Terrible Tornado Kiriko. Deze packs bestaan dus uit een skin, emote, victory pose, charm en name card. Je kan deze packs trouwens ook alleen maar kopen met Overwatch coins en ze zijn niet goedkoop. Je betaalt tussen de 2000 en 2500 coins per pack. Wetende dat je ongeveer 25 euro moet betalen voor 2500 coins kan je gemakkelijk tegen de 100 euro aanzitten als je alles wilt hebben.

Naast de packs kan je ook een skin, emote, victory pose, name card en charm winnen door gewoon het spel te spelen. Dit is dan voor Mumen Rider Soldier 76. Als je 12 matches hebt gespeeld heb je alles verzameld. Voor wie dit nog wil kan nog meespelen tot en met zeven april.

Conclusie

Tot nu toe ben ik altijd positief geweest over de seizoenen van Overwatch 2, maar de One Punch Man collaboratie ben ik niet zo happig op. Ik snap best dat je met een gratis spel, enige vorm van inkomsten nodig hebt. Maar om 20 à 25 euro te moeten betalen voor zo weinig content per pack vind ik een beetje te veel. Dus voor deze reden zeg ik ook dat dit het echt niet waard is, zelfs niet voor de grootste anime fans.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com