Overschrijd de drempel naar waanzin in multiversele survival horror game Mirror Forge – nu beschikbaar voor Windows PC

DreadXP, een onafhankelijke horroruitgever en productiebedrijf – kondigde vandaag de lancering aan van multiversele survival horror game Mirror Forge voor Windows PC. Ontwikkeld door Bobby “MystivDev” Mojsovski, en geïnspireerd door genre-favorieten als Silent Hill en Stranger Things, combineert Mirror Forge sci-fi en psychologische horror in een spel waarin spelers door realiteiten reizen die zijn opgebouwd door angst, waanzin en machines.
Mirror Forge volgt het getroebleerde leven van Thomas Jackson, die twee jaar geleden de grove fout maakte om dronken achter het stuur te kruipen. Het onvermijdelijke ongeluk verscheurde Thomas’ leven, waardoor zijn vriendin Jill in coma raakte en hun ongeboren kind werd gedood. Hoewel Jill herstelde, vernietigde de beproeving hun relatie. Gekweld door een ondoorgrondelijk schuldgevoel, probeerde Thomas zonder succes een einde aan zijn eigen leven te maken. Nadat Thomas professionele hulp had gezocht, begon het beter te gaan, maar de tragedie sloeg opnieuw toe toen Thomas zijn baan verloor – zijn laatste verbinding met een normaal leven.

Met het trauma van Thomas’ verleden dat hem opnieuw achtervolgde, zocht Thomas troost bij zijn ex-vriendin in een vergeefse poging om wat sindsdien verloren was gegaan weer aan te wakkeren. Maar Jill, een journaliste, was nergens te vinden. Zijn enige aanwijzing: beelden van haar laatste reportage. Vermiste kinderen, een plaats genaamd Devil’s Womb Canyon, en een mysterieuze blauwe explosie. Thomas wist niet dat zijn nachtmerrie nog maar net begonnen was…

In Mirror Forge moeten spelers reizen tussen in duisternis gehulde alternatieve dimensies waar verschrikkelijke, onaardse wezens wonen. Met behulp van spiegels kruisen de spelers tussen deze werelden en ervaren ze een verscheidenheid aan bekende en bizarre omgevingen – van sombere, nauwe appartementen tot geteisterde steden, oude huizen en corrupte wetenschappelijke faciliteiten. Thomas is weerloos, dus spelers moeten hun verstand gebruiken om puzzels op te lossen, wezens te ontwijken en de oorzaak van Jills verdwijning en de buitenwereldse gebeurtenissen waaraan Thomas wordt blootgesteld te achterhalen. Afhankelijk van de keuzes die tijdens het spel worden gemaakt, kan het verhaal van Thomas en Jill heel anders aflopen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password