Overleef de post-post-apocalyps in action rogue-like game, RAD

Bandai Namco en Double Fine Productions kondigen RAD aan, een 3D action rogue-like game die zich afspeelt in een post-post-apocalyptische wereld, waarin de mensheid Armageddon niet een keer maar twee keer heeft moeten doorstaan.

RAD is deze zomer verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Op Steam verschijnt er vanaf 8 april een beperkte closed beta.

In RAD nemen spelers de rol aan van een tiener die de Fallow, een constant veranderende, radio-actieve woestenij vol met onbekende en afschuwelijke wezens, in moet reizen. Hier vinden zij de remedie om de wereld te genezen en het barre landschap te veranderen in een weelderige bron van nieuw leven. De toekomst van de mensheid is echter een groot persoonlijke offer. Wanneer zij dieper in de onbekende gebieden reizen, worden zij blootgesteld aan gifstoffen die hen zegenen of vervloeken met vreemde, nieuwe mutaties.

Het lot van de wereld ligt in de handen van de speler, een lieve vleermuis en de nieuwe vaardigheden die ze krijgen terwijl de wereld om hen heen hun lichaam aantast. Ze veranderen in iets minder menselijk, maar veel krachtiger.

We zijn blij eindelijk RAD – en de post-post-apocalyps – te onthullen aan Bandai Namco-fans wereldwijd”, aldus Hervé Hoerdt, SVP van Digital en Marketing Bandai Namco Entertainment Europe. “RAD is een fantastische aanvulling op onze groeiende familie van games die buiten Japan zijn ontwikkeld, met een uniek verhaal, interessante personages en charme gecreëerd door de veel geprezen ontwikkelaar Double Fine.”

“De teams van Double Fine en Bandai Namco hebben hard gewerkt om RAD te ontwikkelen en zijn blij dat onze community’s nu deze ruige woestenij kunnen beleven,” aldus Lee Petty, Project Lead. “We hopen dat de fans net zo zullen genieten van het spelen van deze game als wij hebben gehad met het bouwen ervan.”

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password