Outrun-racer Slipstream krijgt vandaag zijn gratis uitbreiding blue hour en een eigen versie voor Xbox Series (PS5 binnenkort)

De Spaanse indie-uitgever BlitWorks en de Braziliaanse indie-ontwikkelaar ansdor vieren de 5e verjaardag van de arcaderacer Slipstream met de gratis contentuitbreiding blue hour, die vandaag uitkomt op Nintendo Switch, PlayStation, Xbox-consoles en pc. Slipstream wordt ook uitgebracht op de Xbox Series S|X en iets later ook op de PlayStation 5. De nieuwe uitbreiding biedt 2 speltypen, 3 auto’s en 5 nieuwe circuits met bijbehorende 5 muzieknummers.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password