Outriders 101-trailer toont belangrijke features tijdens Square Enix Presents

De nieuwe trailer volgt op een succesvolle demo die in de eerste week meer dan 2 miljoen spelers een indruk bood van de duistere sci-fi campaign, intense gevechten, krachtige loot en diepe RPG-systemen van Outriders. De ‘This is Outriders 101’-trailer toont meer van wat er zal volgen tijdens de volledige reis over Enoch.

De demo is nog maar het begin, Outriders neemt je mee op een reis van meer dan 30 uur over een wilde en vijandige planeet, waarbij je op zoek gaat naar de bron van het mysterieuze signaal dat van ergens achter de horizon komt. Tijdens die reis kun je je vaardigheden ontwikkelen om ongelooflijk sterk te worden. Zoek brute en gestoorde wapens en uitrustingen, pas ze aan met een breed scala aan mods die de gameplay ingrijpend veranderen, en gebruik een flexibel klassenbouwsysteem om je eigen unieke speelstijl te creëren. Wanneer Outriders op 1 april wordt gelanceerd, kun je over het slagveld heersen als een halfgod en de onwaarschijnlijke laatste hoop voor de mensheid worden.

Spelers kunnen nu ook genieten van de gloednieuwe Outriders ‘Appreciate Power’ CGI-trailer die kijkers een blik gunt op de ruige en vijandige wereld van Enoch.

De Outriders- demo is nu gratis verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, pc/Steam en GeForce NOW.

De game verschijnt op 1 april 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Epic Store en GeForce NOW op pc en Google Stadia.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password