OPROEP AAN ALLE TOVENAARS! Na Pokémon Go komt Niantic met Harry Potter™: Wizards Unite

We worden omringd door magie in de nieuwe video van Harry Potter™: Wizards Unite. Deze nieuwe mobiele game met augmented reality (AR) is geïnspireerd op de welbekende Tovenaarswereld.

Bekijk de video van de nieuwe Harry Potter™: Wizards Unite hier:

Na eerdere waarnemingen van snel vliegende Nimbussen 2000 zonder bestuurder in Australië en een verwarde Niffler die gouden munten verzamelt in een speelhal, toont de video nieuwe geheime incidenten van chaotische magische activiteiten die in toenemende mate worden waargenomen in de Dreuzelwereld.

In Harry Potter™: Wizards Unite betekent elk voorval een groter gevaar van blootstelling voor de tovenaarswereld. De spelers moeten het mysterie van deze Calamiteit proberen op te lossen als nieuwe rekruten van de taskforce van het Internationale Statuut van Geheimhouding. Spelers kunnen steden en buurten in de echte wereld verkennen om mysterieuze voorwerpen te vinden, toverspreuken te gebruiken en fantastische beesten en beroemde personages te ontmoeten.

Harry Potter™: Wizards Unite is gezamenlijk ontwikkeld en uitgegeven door WB Games San Francisco en Niantic, Inc. onder het label van Portkey Games. Portkey Games ontwikkelt nieuwe (mobiele) game-ervaringen uit de Tovenaarswereld waarin de speler de hoofdrol speelt in zijn of haar eigen avontuur, geïnspireerd op de originele verhalen van J.K. Rowling.

Spelers kunnen zich vooraf inschrijven voor de videogame in Google Play of de Galaxy Store voor Android-apparaten om als een van de eersten de magie van Harry Potter™: Wizards Unite te beleven tijdens de lancering later dit jaar.

Blijf op de hoogte over Harry Potter™: Wizards Unite door je e-mailadres achter te laten op www.wizardsunite.com en de game te volgen op FacebookTwitterInstagram en YouTube.

HARRY POTTER: WIZARDS UNITE software © 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. Co-Developed by WB Games San Francisco and Niantic, Inc. WIZARDING WORLD, HARRY POTTER and FANTASTIC BEASTS Publishing Rights © J.K. Rowling. PORTKEY GAMES, HARRY POTTER: WIZARDS UNITE, WIZARDING WORLD, HARRY POTTER and FANTASTIC BEASTS characters, names and related indicia © and ™ Warner Bros. Entertainment Inc. © Niantic, Inc. All Rights Reserved.

WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s19)
Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password