Ontwikkelaars van skate. brengen The Board Room Episode 3 uit

Electronic Arts en Full Circle hebben vandaag wederom een nieuwe aflevering van ‘The Board Room’ uitgebracht. In het inmiddels derde deel gaat het team van Full Circle™ dieper in op de activiteiten, beloningen, ervaringen en voortgang van skate.

Spelers kunnen zich via http://skate.game/insider nog altijd aanmelden om een skate.-insider te worden en maken daarmee kans op de mogelijkheid om de game vroegtijdig te testen, feedback te geven en de toekomst van de game vorm te geven. Het team heeft in de aflevering laten weten dat ze binnenkort meer bekendmaken over de playtests voor consoles. Bekijk hier de hoogtepunten van de aflevering.

Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg skate. op TwitterFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates.




Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com