Ontwikkelaars van Battlefield 2042 bespreken de terugkeer van classes in gloednieuwe podcastreeks

Electronic Arts en DICE hebben vandaag de eerste aflevering gepubliceerd in hun ‘Inside Battlefield‘-podcastreeks. De aflevering getiteld “Return to the Class System” wordt gepresenteerd door DICE Community Manager Tom Straatman en maakt gebruik van inzichten van Lead Game Designer Florian Le Bihan en Tech Lead Oliver Andersen. Zij bespreken alle veranderingen die de classes met zich mee gaan brengen. De podcastreeks keert maandag 30 januari terug met een aflevering omtrent de aankomende Update 3.2, een diepgaandere analyse van de vernieuwde Breakaway-map en nog veel meer.

Eerder deze week hebben de ontwikkelaars van Battlefield 2042 het laatste Battlefield Briefing’-blogbericht gepubliceerd. Hierin worden de veranderingen die gaan plaatsvinden al even kort besproken. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op onderwerpen zoals meta, keuze- en balansoverwegingen, wapenvaardigheden, verbeteringen van de loadout en nog veel meer.

Aflevering 1 is nu te beluisteren via Spotify, Apple en Google

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password