Ontwikkelaars onthullen de geheimen achter legendarische Final Fantasy VII

Square Enix heeft vandaag een gloednieuwe video uitgebracht met nieuwe inzichten en interessante anekdotes over de ontwikkeling van FINAL FANTASY VII.
Inside FINAL FANTASY’ is een doorgaande serie die een diepe duik maakt in de ontwikkelgeschiedenis van enkele tijdloze klassiekers in de FINAL FANTASY-serie. Vandaag onthullen de makers van FINAL FANTASY VII de geschiedenis achter de ontwikkeling van deze game, inclusief interviews met:

  • Yoshinori Kitase (schrijver / director)
  • Shinji Hashimoto (publicity producer)
  • Yusuke Naora (art director)

In FINAL FANTASY VII gaat de wereld gebukt onder de heerschappij van de Shinra Electric Power Company, een sinistere, monopolistische corporatie die de levenskracht van de aarde als Mako-energie verhandelt. Spelers volgen het verhaal van de krachtige huurling en voormalige soldaat Cloud, die samen met de anti-Shinra-verzetsgroep Avalanche probeert de wereld van de ondergang te redden.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password