Ontwijk honderden kogels en versla machtige vijanden. Bullet Casters is nu verkrijgbaar!

Studio Last Credit Games’ onconventionele wave-based shoot ‘em up titel Bullet Casters is nu beschikbaar op early access voor PC via Steam, voor €4,99. Last Credit Games hanteert een lanceringskorting van 20% voor de eerste week in de early access verkoop.

Bullet Casters zal zelfs de meest vaardige fans van het genre uitdagen, want de speler krijgt te maken met meer dan 50 handgemaakte levels op je zoektocht naar het oplossen van een mysterie dat het land van Silveris bedreigt. Elk level is hapklaar en zit vol met unieke monsters, elk met hun eigen ingewikkelde schietpatronen die zowel de vaardigheid als het verstand van de speler op de proef zullen stellen.

Als aanvulling op de singleplayer-mode komt Bullet Casters ook met zijn eigen lokale PvP-mode, waarin één speler de rol van aanvaller op zich neemt om te proberen de kasteelpoorten open te breken en de andere speler het kasteel verdedigt door een leger monsters op te roepen (vrijgespeeld in de singleplayer-mode). Elk monster brengt zijn eigen eigenschappen en modifiers met zich mee, waarmee de speler in combinatie met andere monsters zijn eigen bullet hell kan creëren.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com