Ontvang je gratis Friend’s Pass en Curator’s Cut voor Little Hope!

Vanaf vandaag krijgen alle bestaande eigenaren van The Dark Pictures Anthology: Little Hope toegang tot een gratis Friend’s Pass*, waarmee spelers een volledige playthrough van de game kunnen ervaren via Multiplayer Shared Story-modus met een vriend die de game niet bezit.

Samen met deze Friend’s Pass vindt de Curator’s Cut zijn weg naar iedereen, waardoor spelers een nieuw perspectief krijgen met nieuwe en exclusieve scènes na hun eerste playthrough. Naast deze in-game content hebben spelers vanaf nu ook toegang tot de soundtrack van de game op alle grote streamingplatforms.

Little Hope is het tweede deel van The Dark Pictures Anthology, een serie stand-alone, filmische horrorspellen, ontworpen om regelmatig een nieuwe angstaanjagende ervaring te presenteren. Elke game bevat een gloednieuw verhaal, een setting en een cast van personages.

De derde game, House of Ashes, komt later dit jaar uit en zal spelers onderdompelen in duisternis onder het Zagros-gebergte. Iets ouds en onaards ontwaakt … met een nieuwe prooi om op te jagen!

*De aanbieding van de Friend’s Pass is van toepassing op PlayStation 4, Xbox en pc – beide spelers moeten op hetzelfde platform spelen.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password