Ontsnap aan de werkelijkheid met het sprookjesachtige actie-avontuur Ravenlok op PC, Xbox Vandaag

Ravenlok, de actievolle fabel van Cococucumber over de zoektocht van een jonge heldin om een onrustig koninkrijk te redden, pakt vandaag zwaard en schild op Xbox Series X|S, Xbox One, Epic Games Store voor pc en Xbox Game Pass voor console en pc.
Ga op een spannend avontuur in een sprookjesrijk met Kira, onze nieuwsgierige hoofdpersoon die een mysterieuze spiegel ontdekt in haar nieuwe huis op het platteland. Ze wordt naar een buitengewone wereld getransporteerd en begroet door charmante wezens met veel narigheid, die haar hulp zoeken om de boosaardige vorst van het rijk uit te dagen als de voorspelde Ravenlok.

Verken chromatische biomen terwijl je het opneemt tegen het kwaad en onderweg vrienden maakt. Slash door schimmels vijanden in een lichtgevend bos, verwar gemaskerde vijanden in enorme herenhuizen en onderzoek een ingewikkeld labyrint om het kasteel van de koningin te ontsluiten.

Bereid je voor op grote en kleine tegenstanders, van malle narren tot woeste flora en fauna. Ga in level omhoog en speel nieuwe vaardigheden vrij, koop gezondheidsherstellende drankjes en krachtige explosieven om te helpen in de strijd. Maar het draait niet alleen om vechten. Los puzzels op en vervul opdrachten voor de excentrieke burgers die de uitdagende missie van Ravenlok toejuichen. Elke succesvolle queeste brengt je een stap dichter bij het uitschakelen van de kwaadaardige monarch en het vervullen van de profetie.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com