Ontrafel de mysteries van Digimon Survive, nu beschikbaar op consoles en pc

Bandai Namco Europe S.A.S., de toonaangevende uitgever en ontwikkelaar van videogames, kondigt vandaag de lancering aan van Digimon Survive, de hybride visuele roman en tactische RPG. De game levert een dramatisch verhaal boordevol spanning, unieke personages en potentieel grimmige keuzes.

Digimon Survive is nu verkrijgbaar op PlayStation 4 (PlayStation 5-compatibel), Xbox One (Xbox Series X|S-compatibel), Nintendo Switch en pc via STEAM. Spelers die de game vóór 30 augustus kopen, ontvangen bonusartikelen, waaronder de Guilmon DLC en HP Support Equipment.
Digimon Survive stuurt spelers naar een mysterieuze wereld vol gevaarlijke monsters en dodelijke gevechten die hun overlevingsvermogen op de proef stellen. Spelers kruipen in de huid van hoofdrolspeler Takuma Momozuka en hebben directe invloed op de uitkomst van hun avontuur, zoals de manier waarop hun Digimon evolueren, de manier waarop ze met NPC’s omgaan en nog veel meer.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password