Ontdek vanaf vandaag het betoverende Little Witch Academia: Chamber of Time

Bandai Namco kondigt met trots de digitale release aan van Little Witch Academia: Chamber of Time via het PlayStation Network op PlayStation 4 en Steam (pc). De side-scrolling action RPG beat ‘em up gebaseerd op de gelijknamige show zal de fans zeker bekoren. Duik dieper in het betoverende universum en los de zeven mysteries op.

Vervoeg Akko en haar vrienden op avontuur en vorm samen een team om met behulp van magie de zeven wonderen te ontdekken en het mysterie waarbij de school vastzit in een tijdsparadox te ontrafelen. RPG-elementen en side-scrolling actie laten fans toe hun personages in level te doen stijgen en zichzelf te versterken tijdens het exploreren van de Luna Nova Academy-campus en het oplossen van puzzels. Wacht niet langer en ga op avontuur, zowel offline als online.

Magie, vriendschap, avontuur en mysterie vormen de elementen achter deze gloednieuwe action-RPG/beat ‘em up die vanaf vandaag verkrijgbaar is via het PlayStation Network op PlayStation 4 en pc via Steam. Wie de game op voorhand heeft besteld via het PlayStation Network kan ook aan de slag met de exclusieve Grand Charion-minigame.

 

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password