Ontdek samen met Derren Brown je nachtmerries in de nieuwste Little Nightmares II-video

Bandai Namco kondigt een nieuwe angstaanjagende video aan van Little Nightmares II aan, met illusionist en mentalist Derren Brown in de hoofdrol. Bekend van zijn populaire tv-shows en optredens, vraagt Derren aan de wereld: ‘Wat zijn jouw nachtmerries?’Derren verplaatst zich in de geschifte wereld van Little Nightmaresen gaat mee op zoek naar je diepste angsten en nachtmerries. Hij verkent je gevoelens en zoekt waar je bang voor bent terwijl je probeert te ontsnappen aan de donkere leegte waarin je merkt dat je wordt gegooid. Ontdek je eigen nachtmerries en vind antwoorden op je eigen belangrijke vragen – is de nachtmerrie een droom of eerder realiteit?

Bekijk de video hier:
Little Nightmares II verschijnt op 11 februari 2021 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, en komt later in 2021 ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X via een gratis upgrade voor iedereen die reeds de PlayStation 4- of Xbox One-versie in huis heeft.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password