Ontdek meer over One Piece Odyssey in deze video die zich afspeelt in Water Seven

In One Piece Odyssey herleven spelers enkele herinneringen van de Straw Hat Crew, waarvan sommige zich afspelen in Water Seven. Ze zullen het ook moeten opnemen tegen bekende vijanden zoals CP9’s Lucci en Kaku.

Deze nieuwe video toont ook Bond Arts, krachtige speciale aanvallen van drie personages die vrijgespeeld moeten worden door deze personages rafelige herinneringen te laten beleven en deze te voltooien. De trailer legt ook uit hoe spelers de kracht van de Memory Cubes zullen kunnen gebruiken om hun vaardigheden te verbeteren en de overhand te krijgen in de strijd.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password