Ontdek meer manieren om je Xbox Elite Series 2 controller te personaliseren met Xbox Design Lab

Sinds we afgelopen oktober een van de meest gevraagde wensen van onze fans hebben vervuld door de Xbox Elite Series 2 controller toe te voegen aan het Xbox Design Lab, hebben we er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat we je nog meer mogelijkheden kunnen bieden. We zijn verheugd aan te kondigen dat er nu nieuwe kleuren beschikbaar zijn, die nog meer manieren bieden om je eigen Xbox Elite Series 2 controller te maken.

Je kunt nu kiezen uit 16 hoofdkleuren voor de voor- en achterkant van de controller, 12 voor de ABXY-knoppen, 17 voor de paddles en de D-pad en 25 voor de rest van de controller. Ontdek intense kleuren zoals Garnet Red, Glacier Blue of Deep Pink, evenals meer discrete toevoegingen, zoals zwarte ABXY-knoppen, om miljarden combinaties te verkrijgen en onze meest geavanceerde controller aan te passen. Xbox Design Lab biedt ook aanpassingsopties die uniek zijn voor de Xbox Elite Series 2-controller, zoals de mogelijkheid om de kleur te veranderen van de ringen rond de thumbstick en de basis, of om triggers en D-Pad in metaalachtige tinten toe te voegen die de controller er premium uit laten zien.

Vind genoeg inspiratie op de Xbox Design Lab site. Blader gerust door de community galerij om inspiratie op te doen door creaties van verschillende ontwikkelstudio’s en fans, of deel je eigen creaties. Met miljarden mogelijke combinaties kunnen we niet wachten om te zien met welke ontwerpen de community in de nabije toekomst zal komen.

Ga naar de Xbox Design Lab site om je eigen Xbox Elite Series 2 controller te maken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password