Ontdek magische werelden en eindeloze avonturen in klassieke Final Fantasy-titels

Square Enix heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht met beelden van de magische avonturen en betoverende personages van de epische Final Fantasy-serie. Met mysterieuze verhalen, nieuwe geliefde personages, unieke gameplay mechanics en heel veel meer, biedt de Final Fantasy-serie voor elk wat wils.

In elk uniek avontuur dat de serie rijk is, kunnen spelers zelf uitdagingen en mysteriën ontdekken, en zien waarom miljoenen spelers van over de hele wereld elke titel zo hoog waarderen. In 2019 komen een heleboel titels voor het eerst uit op nieuwe platformen, waaronder Final Fantasy Vii, Final Fantasy X / X-2 Hd Remaster, Final Fantasy Xii The Zodiac Age, Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition en Chocobo’s Mystery Dungeon Every Buddy!.

Over FINAL FANTASY VII
Platform: Nintendo Switch, Xbox One
Releasedatum: 26 maart 2019

De legendarische RPG-klassieker FINAL FANTASY VII vertelt het verhaal van de krachtige ex-soldaat Cloud die zich aansluit bij een groep trouwe vrienden om de wereld van de ondergang te redden. Spelers kunnen hun personages op innovatieve manieren aanpassen om leuke en interessante combinaties van hun favoriete groepsleden te vormen. Tijdens hun strijd  om de wereld te redden zullen spelers ook de waarheid ontdekken achter Clouds mysterieuze verleden.

Over FINAL FANTASY IX
Platform: App Store, Google Play, STEAM Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Windows 10
Releasedatum: Nu verkrijgbaar

FINAL FANTASY IX vertelt een groots verhaal over liefde, oorlog en verraad in een wereld vol magie en bijzondere personages. Wanneer Zidane en de Tantalus Theater Troupe de troonopvolger Princess Garnet ontvoeren, ontdekken ze tot hun verrassing dat de prinses toch al uit het kasteel wilde ontsnappen om de wereld te verkennen. Samen reizen ze over de wereld en maken ze nieuwe vrienden en vijanden in het avontuur van hun leven.

Over FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster
Platform: Nintendo Switch, Xbox One
Releasedatum: 16 april 2019

FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster bevat zowel FINAL FANTASY X als het vervolg FINAL FANTASY X-2. Beide games behoren tot de populairste titels uit de hele FINAL FANTASY-serie en worden alom geprezen om hun emotionerende verhalen en verbluffende graphics. FINAL FANTASY X volgt het verhaal van de sportheld Tidus, die samen met de beeldschone summoner Yuna een allesbepalende reis onderneemt om de wereld Spira te redden. In FINAL FANTASY X-2, reizen Yuna en haar vrienden opnieuw over de wereld en ontmoeten ze oude en nieuwe vrienden.

Over FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE
Platform: Nintendo Switch, Xbox One
Releasedatum: 30 april 2019

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE is een verbeterde versie van het twaalfde genummerde deel in de populaire FINAL FANTASY-serie, dat wereldwijd meer dan 6 miljoen keer is verkocht. Speciaal voor deze versie is het ontwerp van de game aangepast en zijn de graphics geremasterd in full-HD, waarbij de kracht van de huidige generatie hardware is benut om de kwaliteit van graphics en audio te optimaliseren voor een ultieme speelervaring. Prinses Ashe, de enige erfgenaam van de Dalmascaanse troon, geeft leiding aan het verzet om haar vaderland te bevrijden. Het verhaal begint op het moment dat Ashe kennis maakt met Vaan, een jonge dief die ervan droomt om vrij door de hemel te vliegen. Uiteindelijk zal hun avontuur het lot van ‘s werelds grootste naties bepalen.

Over FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition
Platform: Nintendo Switch, PlayStation 4
Releasedatum: 2019

De klassieke co-op action-RPG FINAL FANTASY Crystal Chronicles is compleet geremasterd, en bevat nu zelfs een nieuwe online multiplayer-modus die je samen met drie vrienden op avontuur laat gaan! Speel solo of met vrienden, verken een verbluffende wereld en maak nieuwe herinneringen met fantastische personages en geweldige action-RPG-gameplay.

Over Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY!
Platform: Nintendo Switch, PlayStation 4
Releasedatum: 20 maart 2019

Verander de wereld stap voor stap in deze spectaculaire terugkeer naar FINAL FANTASY FABLES: Chocobo’s Dungeon uit 2007, geremasterd. De regels van deze mysterieuze kerker zijn eenvoudig… elke keer dat je er binnen gaat, is de wereld rondom je weer anders, maar alles in de kerker beweegt alleen wanneer Chocobo beweegt, of dat nu lopen, schoppen of het gebruik van een item betreft.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password