Ontdek het nieuwe waterpark van Session: Skate Sim

NACON en Creā-ture Studios maken met veel plezier bekend dat nieuwe content is gearriveerd voor Session: Skate Sim. De aanvullende content is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc (Steam, Epic). Gamers kunnen nu hun weg vinden op een nieuwe map genaamd Waterpark, de eerste die buiten een stad is gesitueerd. Daarnaast zijn er zes nieuwe missies beschikbaar met de beroemde pro-skater Chris Cole. Ook omvat de nieuwe content meer aanpasbare elementen, zodat spelers kunnen genieten van nog vele uren extra skateplezier.
Sinds zijn release in september 2022 is de Session: Skate Sim warm ontvangen door skateboarding-fans en scoorde de game vele lovende reviews. Het ontwikkelteam is vastbesloten in hun missie om aan de verwachtingen van de community te blijven voldoen met nieuwe patches en content, en ervoor te zorgen dat de game de standaardsimulatie blijft voor de skateboardingsport.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com