Ontdek het nieuwe eiland van One Piece World Seeker – Screenshots

De Straw Hat-crew arriveert in Jail Island waar de geur van gevaar in de lucht hangt. Jail Island werd vroeger Jewel Island genoemd doordat het land rijk was aan mineralen, gebruikt voor technologische wonderen, maar het was eerder een vloek voor de inwoners… Dieven, piraten en indringers maakten er een moeilijke plaats van om te vertoeven.

De overheid bracht de orde terug op het eiland, maar aan een prijs… Het aantal eenheden van de marine is toegenomen en een gigantische onderwaterinstallatie bewijst dat er iets vreemds gaande is. Er rust een schaduw over het eiland, een duister geheim dat wel eens voor onrust kan zorgen in de nieuwe wereld!

One Piece World Seeker  verschijnt in 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password