Ontdek een spookachtige Hollywood-tragedie in het meeslepende VR Escape Room-spel “Het Atlas Mysterie”, nu verkrijgbaar op Steam, Meta Quest en Viveport

Top Right Corner kondigt aan dat haar virtual reality escape room titel, The Atlas Mystery, nu beschikbaar is op Steam, Meta Quest (via App Lab), en Viveport. The Atlas Mystery speelt zich af in een luxueus filmpaleis uit de jaren veertig en nodigt spelers uit om uitdagende puzzels op te lossen en de schokkende waarheid achter de duistere geschiedenis van het theater te ontrafelen.

The Atlas Mystery is tot stand gekomen in samenwerking tussen veteranen uit de Hollywood- en game-industrie. De twee kunstvormen worden samengebracht door de lens van VR om spelers onder te dompelen in een gedetailleerde en boeiende wereld die is geïnspireerd op klassieke cinema en avontuurlijke puzzelspellen zoals Myst. The Atlas Mystery combineert uitdagende escape room-achtige puzzels met een meeslepend onderzoeksverhaal vol schokkende wendingen en spookachtige onthullingen, waardoor spelers in een spannend bovennatuurlijk moordmysterie worden gestort. Spelers kruipen in de huid van de nieuwe floormanager van het theater en moeten een reeks steeds vreemdere puzzels oplossen om uiteindelijk de verdraaide waarheid achter het beruchte theater te ontrafelen.
De soundtrack van The Atlas Mystery is een belangrijk onderdeel van de cinematografische authenticiteit van de game en is gecomponeerd door Hollywood-talenten Evan Goldman (extra componist voor The Falcon and the Winter Soldier, Detective Pikachu) en Chris Ryan (orkestrator voor Shazam!). The Atlas Mystery Original Soundtrack komt volgende week uit op Steam en andere audio streaming platforms.

De belangrijkste kenmerken van het Atlas Mysterie:

  • You’re In the Movies, Kid: Spring in een gedetailleerde en meeslepende wereld geïnspireerd door klassieke cinema. Maar pas op dat je niet het slachtoffer wordt van moordlustige filmmagie…
  • Gevaarlijke Periode Stuk Puzzels: Geniet van de rijke geschiedenis van het Atlas Theater terwijl je urenlang ingewikkelde en gevarieerde puzzels in VR oplost.
  • Verken en ontsnap: Ontdek opzienbarende artefacten terwijl je je een weg baant door een verdraaid escape room-achtig labyrint. Lukt het jou om het einde van de Atlas te bereiken?
  • Kunstvormen ontmoeten Virtual Reality: Geniet van rijke verhalen en cinematische muziek van Hollywood- en game-industrieveteranen wier credits onder meer Belko VR, Child’s Play VR, Detective Pikachu, The Falcon and the Winter Soldier, en Shazam!

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com