Ontdek een nieuwe manier om Mario Kart 8 Deluxe te spelen met Nintendo Labo

Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch is nu compatibel met Nintendo Labo, Nintendo’s nieuwe reeks interactieve bouw-, speel- en ontdekervaringen. Pak het motorstuur en race je een weg naar de overwinning met de Toy-Con-motor uit het Nintendo Labo Toy-Con 01: Mixpakket. Na het installeren van de gratis software-update voor Mario Kart 8 Deluxe, die vandaag beschikbaar komt, kun je de motor in het hoofdmenu selecteren als compatibele controller.

Spelers kunnen Mario Kart 8 Deluxe nu in de tv-stijl met de Toy-Con-motor spelen, of de Nintendo Switch direct in het dashboard van de motor steken om er overal mee te spelen. Zowel bij gebruik van de Toy-Con-motor als bij gebruik van andere ondersteunde controllers, kunnen beginnende spelers gebruik maken van ondersteunende race-opties als stuurhulp en automatisch accelereren. Mario Kart 8 Deluxe is de eerste game buiten de Nintendo Labo-software om die Toy-Con ondersteuning krijgt. In de toekomst zullen meer games compatibel zijn met Nintendo Labo.

In Mario Kart 8 Deluxe racen beroemde personages uit de Super Mario-serie door Paddenstoelenrijk en andere werelden. Start je motor, trap het gaspedaal stevig in, en bereid je voor op de spectaculaire actie die alleen Mario Kart kan leveren. Lees er meer over op de Mario Kart 8 Deluxe-website.

Ondertussen is de zoektocht naar de beste Nintendo Labo-creaties en aanpassingen in Europa begonnen met de lancering van de Nintendo Labo Creators Contest. Of je nu een meesterlijke uitvinder of creatieve geest bent, iedereen kan deelnemen en kans maken op geweldige prijzen, inclusief een speciaal Nintendo Switch-systeem. Voor deze wedstrijd kunnen deelnemers hun creaties opgeven voor drie verschillende categorieën:
  • Creaties: Heb je een idee voor je eigen Toy-Con-creatie? Pak wat vellen karton, duik de Toy-Con-werkplaats in, en kijk waar je creativiteit je brengt.
  • Aanpassingen: Pak stiften, verf, stickers, sjablonen en wat je maar kunt vinden voor je eigen, unieke aanpassingen aan de Toy-Con.
  • Kinderen: In deze categorie kunnen kinderen tot 12 jaar oud meedoen met een originele Toy-Con-creatie of aanpassingen aan uitgebrachte Toy-Con. Daarbij mag een ouder of verzorger best een handje helpen.

Deelname is mogelijk via de Nintendo Labo-website tussen 19 juli en 7 september, maar wie er zin in heeft kan nu natuurlijk al beginnen. De eersteprijswinnaars van de drie categorieën ontvangen elk een zeer speciale prijs: een speciaal Nintendo Switch-systeem dat zo is ontworpen dat hij van karton lijkt gemaakt. Finalisten ontvangen een Joy-Con-set met hetzelfde design. Meer informatie is te vinden op de Nintendo Labo-website. Voor inspiratie zit je goed op het YouTube-kanaal van Nintendo België.

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password