Ontdek de nieuwste Elder Scrolls-wereld in de preview van het High Isle-hoofdstuk

Vandaag hebben ZeniMax Online Studios en Bethesda Softworks de wereld een uitgebreid voorsmaakje gegeven van wat spelers te wachten staat als het The Elder Scrolls Online: High Isle-hoofdstuk op 6 juni 2022 wordt uitgebracht voor pc/Mac en Stadia en op 21 juni 2022 voor Xbox- en PlayStation-consoles.
Zoals we tijdens onze High Isle-previewstream hebben onthuld, draait het verhaal van dit hoofdstuk om politieke intriges. High Isle is de perfecte locatie voor alliantieafgevaardigden om vredesbesprekingen te voeren die een einde moeten maken aan de Three Banners War. Hoewel de top wordt georganiseerd door de nobele Society of the Steadfast, zullen spelers op hun hoede moeten zijn voor The Ascendant Order en hun chaotische motieven. De meer dan 20 miljoen spelers van ESO komen terecht op een paradijselijk eiland, boordevol middeleeuwse cultuur en architectuur, inclusief prachtige kastelen en spannende toernooien.

Afgelopen jaar maakten ESO-spelers kennis met Companions en dit jaar breidt ZeniMax Online Studios dat systeem uit. Spelers krijgen toegang tot twee gloednieuwe Companions: Ember, een Khajiit die op straat is opgegroeid en aanleg heeft voor magie en de Breton Isobel, een ridder in spe die spelers rechtvaardig wil behandelen.
Ook nieuw in 2022 is het kaartspel Tales of Tribute, dat in de wereld van ESO gespeeld kan worden. Deze unieke bouwgame met grondstoffen is uitgevonden in High Isle en biedt PvP- en PvE-mogelijkheden. Spelers kunnen zelfs hun rang verhogen via het levelsysteem van Tales. Ook zijn er allerlei coole beloningen, zoals meubels, transmute stones en zelfs een speciale verhaallijn, die ontgrendeld kunnen worden door het op te nemen tegen specifieke NPC’s in de hele wereld.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password