Ontdek de nieuwe trailer van Little Nightmares II

Ontdek de nieuwe trailer van Little Nightmares II samen met de demo die verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch! Digitale pre-orders op de Nintendo Switch zijn nu verkrijgbaar en Little Nightmares is nu ook gratis te downloaden voor pc in de BNEE Store van 13 tot en met 17 januari.

Consolespelers kunnen nu de spookachtige wereld van Little Nightmares II ontdekken en dankzij het Wilderness-level een glimp opvangen van Mono’s reis op PlayStation 4, Xbox One, en Nintendo Switch. De demo is ook verkrijgbaar op pc via Steam en GOG.com.

Fysieke pre-orders voor de Day One Edition en TV Edition zijn nog steeds hier beschikbaar. De TV Edition bevat, naast de Nomes’ Attic DLC en een Mokujin-masker, ook de complete soundtrack van de game, een exclusief diorama van Mono & Six, een artbook, een steelbook case en stickers.

Voor spelers die bereid zijn zich onder te dompelen in het Little Nightmares-universum, is de eerste game van 13 tot 17 januari gratis beschikbaar voor pc in de BNEE Store. Het aanmaken van een account is vereist. De game maakt ook deel uit van Xbox Games with Gold van januari, dus spelers met een Xbox Live Gold-abonnement kunnen in de schoenen van Six springen en de Maw verkennen.

In een poging om de verhalen achter de verloren kinderen van de Little Nightmares-wereld te blijven vertellen, heeft BANDAI NAMCO Entertainment Europe gewerkt aan een digitaal stripboek, waarvan de eerste twee hoofdstukken nu beschikbaar zijn op Android en iOS. Het stripboek gaat in op de gebeurtenissen tussen Little Nightmares en Little Nightmares II.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password