Ontdek de Metal Flowers van Horizon Forbidden West in Brussel en Boom

Naar aanleiding van de release van Horizon Forbidden West van PlayStation, kunnen fans vanaf vandaag een bijzonder item uit de game ontdekken in het park van Tour & Taxis in Brussel en het Provinciaal  Recreatiedomein De Schorre in Boom.

Op deze locaties ligt een levensgrote ‘Metal Flower’ verstopt in het groen temidden van een driehoek van bloemen. Deze poëtische planten komen rechtstreeks uit Horizon Forbidden West en verspreiden bloemzaadjes op een wel hele unieke manier. De Metal Flowers bevatten in de game ‘code fragmenten’ in de vorm van gedichten over de natuur. Ze zijn nog te bewonderen tot en met vrijdag 25 februari.

Deelnemen aan de zoektocht kan door een foto met #MetalFlower online te plaatsen. Zo maak je kans op een Collector’s edition van Horizon Forbidden West.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password