Ontdek de geweldige tracklist van Taiko no Tatsujin en speel met de Taiko Drum Set in Europa

Twee nieuwe games, Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor Nintendo Switch en Taiko no Tatsujin: Drum Session! voor PlayStation 4, zijn aangekondigd en verschijnen op 2 november 2018. Nu onthult Bandai Namco de volledige tracklist voor beide games.
Alle nummers uit de originele Japanse versie van elke game, zitten in de Europese versie en zijn behouden gebleven om de volledige arcade-ervaring naar console over te brengen.

Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor Nintendo Switch bevat de mythische “CHA-LA HEAD-CHA-LA” uit Dragon Ball Z, “How Far I’ll Go” uit Moana – in het Japans – en zelfs klassieke liedjes zoals de “Turkse Mars”, gecomponeerd door Beethoven. De PlayStation4-versie Taiko no Tatsujin: Drum Session! bevat ook een aantal populaire songs – ook in het Japans – zoals “Let It Go” uit Frozen en “Genkai Toppa X Survivor” van Dragon Ball Super.

Bandai Namco heeft ook bevestigd dat de Nintendo Switch-versie Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! een eigen Taiko Drum Set krijgt in Europa om de ervaring van de arcadegame zo dicht mogelijk te benaderen!

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password