Ontdek de basisbeginselen van Dissidia Final Fantasy NT

Square Enix heeft nieuwe tutorial-pictogrammen onthuld voor Dissidia Final Fantasy NT. Dit spannende team-gebaseerde knokspel wordt ontwikkeld in samenwerking met de ervaren vechtgamestudio Team NINJA van KOEI TECMO GAMES en verschijnt begin volgend jaar.

De nieuwe Battle Guides bieden inzicht in de diepgaande tactische opties die spelers kunnen benutten in deze unieke 3-v-3 teamgebaseerde brawler, met meer dan 20 iconische speelbare helden en schurken uit de hele Final Fantasy-serie. De pictogrammen vormen samen een unieke, speelse gids voor het Bravery System, de potentiële combinaties van de verschillende personageklasses, en veel meer. Zo kunnen fans zich alvast voorbereiden op de komst van Dissidia Final Fantasy NT, begin volgend jaar.

  

Daarnaast is vandaag een gloednieuw stuk artwork onthuld met daarop drie legendarische personages uit de geschiedenis van de Final Fantasy-serie. Warrior of Light uit de originele Final Fantasy, Cloud Strife uit Final Fantasy VII en Lightning uit Final Fantasy XIII bundelen hun krachten en vertegenwoordigen slechts één van de mogelijke teams met helden en schurken in Dissidia Final Fantasy NT.

Dissidia Final Fantasy NT verschijnt op 30 januari voor Playstation 4.

Een Ultimate Collector’s Edition komt exclusief in de SQUARE ENIX online store beschikbaar. Deze bevat een Warrior of Light-buste, een soundtrack met 15 geweldige tracks uit de DISSIDIA-serie, een hardback artbook met 80 pagina’s en een seizoenspas die spelers toegang biedt tot zes nieuwe speelbare personages en content die na de lancering verschijnt.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password