Online evenement met Genshin Impact, Torchlight: Infinite en anderen onthuld

TapTap Presents, de digitale showcase die gamefans wereldwijd met elkaar verbindt en meer dan 10 miljoen views heeft verdiend in 2021, keert terug met haar derde evenement waar wereldpremières van nieuwe games en updates voor populaire titels worden geïntroduceerd op zaterdag 23 juli, 4:00 a.m. PDT. Bekijk de show live op YouTube, Twitch, Facebook en de TapTap App.

De uitzending van een uur zal meer dan 20 games bevatten, waaronder belangrijke nieuwe content-updates voor Genshin Impact, Wuthering Waves, Torchlight: Infinite, en andere; naast onthullingen van partners zoals DeNA en Mihoyo; en speciale segmenten van het talent dat deze games tot leven brengt.

De inaugurele TapTap Presents in 2021 spotte meer dan 20 cross-platform en mobiele titels, waaronder updates van sterfranchises zoals Hearthstone: Mercenaries, League of Legends: Wild Rift, MARVEL Super War, en APEX Legends Mobile; de première van Soul Knight Prequel, spannend nieuws uit Neon Abyss: Infinite, en nog veel meer. Eerdere TapTap Presents hebben altijd bol gestaan van waardevolle game plays en verse informatie voor gamers over de hele wereld; dit jaar zal geen uitzondering zijn.

TapTap is een one stop hub voor mobile gaming en community binding door open player to player, en player to developer connecties. Gamers kunnen actieve leaderboards beklimmen en hun favoriete mobiele games reserveren, downloaden, beoordelen en bespreken met ontwikkelaars die regelmatig deelnemen aan de community. Het toegewijde team van het platform is toegewijd aan het bieden van consistente ondersteuning voor games die op TapTap leven en zorgt ervoor dat alle winsten rechtmatig aan hun ontwikkelaars worden gegeven om de verbetering van hun games te ondersteunen. Alle middelen worden op de juiste manier toegewezen om de standaard van de spellen binnen de gemeenschap te handhaven.

De uitzending van TapTap Presents begint op zaterdag 23 juli om 4:00 a.m. PDT (7:00 p.m. CST) via YouTube, Twitch en de TapTap App in het Engels en Chinees, met een rebroadcast die later beschikbaar is op YouTube.

Outlets en content creators die geïnteresseerd zijn in co-broadcasting van TapTap Presents 2022 kunnen zich hier aanmelden om hun interesse kenbaar te maken met incentives voor degenen die zich aanmelden.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password