Onlangs verschenen Behind the Bloodshed Interview viert 20 jaar BloodRayne

Mocht dit nieuws je ontgaan zijn, Ziggurat Interactive heeft onlangs een gloednieuwe video gedeeld ter ere van de 20e verjaardag van BloodRayne!

Onder de titel “Behind the Bloodshed” bespreken de ontwikkelaars van Yacht Club Games (voorheen WayForward) hun ervaring uit de eerste hand met de BloodRayne-franchise en hoe het hun voortbestaan binnen de videogame-industrie heeft beïnvloed.

Sean Velasco, Design Director van BloodRayne: Betrayal, bespreekt de richting waarin ze wilden gaan met deze radicale re-vamp van de visceraal bloederige cultklassieker. Sean gebruikt zijn ervaring met de Shovel Knight-franchise om de broeierige en volwassen horrorthema’s te vertalen naar een 2D hack-and-slash-platformer. Programmeur David D’Angelo haalt ook inspiratiebronnen als Devil May Cry en Bayonetta aan, omdat hij de essentie van een stijlvolle bovennatuurlijke beat-em-up wil combineren met het uitdagende karakter van een 2D-platformer.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password