One Piece Odyssey DLC “Reunion of Memories” is vanaf vandaag beschikbaar

Bandai Namco Europe brengt Reunion of Memories uit, de DLC van One Piece Odyssey die het verhaal van de Straw Hat Crew voortzet.

Na de reis van de Straw Hat Crew door de herinneringen van hun avonturen, zowel op het eiland Waford als in Memoria, worden ze opnieuw de geheugenwereld ingestuurd. Spelers worden geconfronteerd met een mysterieus meisje gekleed in een zwarte kap en moeten het raadsel oplossen rond de dreigende kubus die ze vasthoudt…

Vandaag wacht spelers een nieuwe quest om het op te nemen tegen enkele van de meest iconische personages van de franchise. De Straw Hat Crew zal Mihawk, Perona, Enel en Whitebeard opnieuw ontmoeten in de wereld van hun herinneringen, maar Memoria is niet meer hetzelfde. Spelers kunnen het avontuur beginnen en ontsnappen aan de onvoorspelbare wending en de verborgen waarheid van Memoria ontrafelen.
One Piece Odyssey Reunion of Memories is beschikbaar in de Deluxe-versie van de game en apart verkrijgbaar. Uitbreidingscontent is beschikbaar nadat spelers de hoofdgame hebben uitgespeeld.

One Piece Odyssey is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Op deze platforms is nu ook een demoversie beschikbaar.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com