One Hand Clapping uit op de volgende generatie consoles!

Vanaf nu is het veelgeprezen One Hand Clapping beschikbaar voor de Microsoft Xbox Series X|S en Sony PlayStation 5. Gamers van de next-gen consoles kunnen nu de gloednieuwe native next-gen versies in hun volle glorie ervaren.

Voel je geluid!

Vooral de PlayStation 5-versie zal een geheel nieuw niveau van onderdompeling toevoegen aan het innovatieve zangspel. Het doel was de uitgebreide ondersteuning van de Dual Sense Controller, zodat spelers van de PS5-versie een grotere onderdompeling ervaren tijdens de gameplay. We hebben unieke Dual Sense Controller-ondersteunende effecten aan het spel toegevoegd om de speler zo veel mogelijk onder te dompelen en de dramatische muzikale ervaring te versterken.

Je kunt bijvoorbeeld de afzonderlijke stappen voelen terwijl het personage zich door de wereld beweegt. Ze voelen verschillend aan, afhankelijk van de aard van het oppervlak waarop wordt gelopen. Bijvoorbeeld zand, water, springen, of stuiteren op bloemen als op een trampoline. De gewaarwording van pilaren die uit het pad van de speler worden geplaatst.

De gemerkte sensatie van de trillingen van de DualSense Controller is zo fijn afgesteld dat je een metalen voorwerp kunt onderscheiden van steen of zand.

Voel de pletbaarheid van paddenstoelen als je erop springt, merk regendruppels op als ze vallen en voel de groei van wijnstokken als ze uitlopen.

Bekijk de trailer om een idee te krijgen van de haptische sensatie van de PlayStation 5-versie van One Hand Clapping.

En ja, als je de PS4-versie van het spel al hebt, kun je de geüpgrade versie gratis downloaden naar je next-gen console! Je Xbox Series X|S maakt gebruik van de “Smart Delivery”-functie. Je hoeft geen extra stappen te ondernemen.

One Hand Clapping is beschikbaar op Sony PlayStation 5 en Xbox Series X|S voor een SRP van € 14.99
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password