Onderzoek scheepswrakken en zeeleven in subROV: Underwater Discoveries, Komt in december 2022

Vandaag schreeuwt ontwikkelaar sqr3lab over de geluiden van neerstortende golven heen om aan te kondigen dat subROV: Underwater Discoveries, de diepzee exploratie simulatie game, lanceert in Steam Early Access op 2 december 2022. Binnenkort kunnen spelers onderzeese Remotely-Operated Vehicle (ROV)-duiken simuleren die eerder door echte oceanografische instellingen zijn gemaakt, en de bezienswaardigheden en geluiden van de oceanen op aarde ontdekken als nooit tevoren.

Een gloednieuwe blik op subROV: Underwater Discoveries toont een groot deel van het zeeleven dat spelers tijdens hun duiken te zien krijgen, waaronder verschillende soorten walvissen, vissen en koralen (sommige voor het eerst in een videogame), ondersteund door een prachtig pianoarrangement gecomponeerd door ontwikkelaar en geluidsontwerper José Luis González Castro, voorheen van Frontier Developments (Elite Dangerous).
In subROV: Underwater Discoveries brengen spelers onbekende gebieden in kaart, nemen ze monsters van hydrothermale bronnen, vinden ze scheepswrakken, bestuderen ze watersoorten van vissen tot koraal, en nog veel meer! Het spel, dat door de mysterieuze diepten van de oceaan reist, combineert realisme met intuïtieve besturing tot een unieke, toegankelijke onderwatersimulatie. Met steun van het Bermuda Institute of Ocean Sciences en het Schmidt Ocean Institute, en met gedeeltelijke financiering van een National Science Foundation BIO-OCE subsidie, zullen spelers duiken op basis van echte oceanografische expedities, en onderwater exploratie ervaren op een manier die weinigen eerder hebben gedaan.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password