Ondersteuning voor nieuwe NVIDIA RTX 3080 Ti, 3070 Ti Studio-laptops nu beschikbaar in februari Studio-stuurprogramma

Ondersteuning voor de nieuwe GeForce RTX 3080 Ti en 3070 Ti-laptop GPU’s is vandaag beschikbaar in de februari Studio-driver.

NVIDIA Studio-drivers, die maandelijks worden bijgewerkt, ondersteunen NVIDIA-tools, optimaliseren de populairste creatieve apps en leveren extra prestaties, betrouwbaarheid en snelheid voor creatieve workflows.

Creatievelingen zullen ook profiteren van de februari Studio-driver met verbeteringen aan hun bestaande creatieve apps, evenals de nieuwste app-releases, waaronder een belangrijke update voor Maxon’s Redshift renderer.

Het NVIDIA Studio-platform wordt snel geadopteerd door aankomende kunstenaars, freelancers en creatieve professionals die hun projecten naar het volgende niveau willen tillen. De volgende generatie Studio-laptops geeft hun ambities nog meer kracht.

Creativiteit ontketend – 3080 Ti en 3070 Ti Studio-laptops

Het downloaden van het Studio-stuurprogramma van februari zal helpen enorme tijdbesparingen te realiseren, vooral voor bezitters van 3080 Ti en 3070 Ti GPU’s, in essentiële creatieve apps.

Blender renders zijn uitzonderlijk snel op GeForce RTX 3080 Ti en 3070 Ti GPU’s met RT-Cores die hardware-versnelde ray tracing aandrijven.

Autodesk-liefhebbers met een laptop die is uitgerust met een GeForce RTX 3080 Ti GPU kunnen de zwaarste scènes veel sneller renderen, wat in dit voorbeeld meer dan een uur scheelt.

Videoproductiespecialisten in REDCINE-X PRO hebben de vrijheid om in real-time te monteren met verhoogde FPS, wat resulteert in een meer accurate weergave, waardoor veel minder tijd nodig is in de montagehal.

Content creators kunnen met de snelheid van het licht bewegen met de 2022 line-up van Studio-laptops en desktops.

MSI heeft de Creator Z16 en Creator Z17 Studio-laptops aangekondigd, die in maart worden gelanceerd, met tot GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU’s.

ASUS’ bekroonde ZenBook Pro Duo, die later dit jaar verschijnt, is voorzien van een GeForce RTX 3060 GPU, plus een 15,6-inch 4K UHD OLED-touchscreen en een secundair 4K-scherm, waarmee tal van creatieve mogelijkheden worden ontsloten.

De Razer Blade 17 en 15, die nu verkrijgbaar zijn, worden volledig geleverd met een GeForce RTX 3080 Ti GPU en 32 GB geheugen – en ze zijn configureerbaar met een prachtig 4K 144hz, 100-percent DCI-P3-scherm. Razer Blade 14 wordt op 17 februari gelanceerd.

GIGABYTE’s onlangs opgefriste AERO 16 en 17 Studio-laptops, uitgerust met GeForce RTX 3070 Ti en 3080 Ti GPUS, zijn nu ook beschikbaar.

Deze creatieve machines drijven RTX-versnelde tools aan, waaronder NVIDIA Omniverse, Canvas en Broadcast, waardoor volgende generatie AI-technologie nog toegankelijker wordt terwijl vervelend werk wordt verminderd en verwijderd.

Vierde-generatie Max-Q technologieën – waaronder CPU Optimizer en Rapid Core Scaling – maximaliseren creatieve prestaties in opmerkelijk dunne laptopontwerpen.

Blijf kijken voor meer Studio-productaankondigingen in de komende maanden.

Overschakelen naar Redshift RT  

Maxon’s Redshift renderer, welbekend bij 3D-kunstenaars, is krachtig en GPU versneld – gebouwd om de eisen van hedendaagse high-end productie rendering te overtreffen.

Redshift lanceerde onlangs Redshift RT – een real-time renderfunctie – in bèta, waardoor 3D-kunstenaars onnodige wachttijden voor het voltooien van renders kunnen weglaten.

Redshift RT draait uitsluitend op NVIDIA RTX GPU’s, ondersteund door RT-Cores, die hardwareversnelde, interactieve ray tracing mogelijk maken.

Redshift RT, dat deel uitmaakt van de huidige release, maakt een meer natuurlijke, intuïtieve manier van werken mogelijk. Het biedt meer vrijheid om verschillende opties uit te proberen voor het creëren van spectaculaire content en wordt het best gebruikt voor scènebewerking en render previews. Redshift Production blijft de hoogst mogelijke kwaliteit en controle renderer.

Redshift RT-technologie is geïntegreerd in de Maxon-suite van creatieve apps, waaronder Cinema 4D en is beschikbaar voor Autodesk 3ds Max en Maya, Blender, Foundry Katana en SideFX Houdini, maar ook voor architectuurproducten Vectorworks, Archicad en Allplan, waardoor alle soorten visuele workflows drastisch worden versneld.

Met zo veel opties is dit het moment om de sprong naar 3D te wagen. Bekijk ons Studio YouTube-kanaal voor standouts, tutorials, tips en trucs van toonaangevende kunstenaars over hoe je aan de slag kunt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password