‘Once Upon a Time: Flashback’ vanaf nu beschikbaar in RuneScape

De verhaallijn van het 20-jarig jubileum van RuneScape gaat vandaag verder met de lancering van ‘Once Upon A Time: Flashback’. In de nieuwe content herbeleven spelers het verleden van RuneScape om de toekomst van Gielinor te redden.

In Flashback herschrijft Relomia, de antagonist van de verhaallijn, oude quests waardoor belangrijke personages sterven. Spelers sluiten zich daarom aan bij de mysterieuze geest genaamd Closure en reizen naar drie klassieke RuneScape quests om de personages terug tot leven te brengen. Spelers die Flashback succesvol voltooien worden beloond met een Medium XP-lamp en Closure’s Book.

Flashback is een vervolg in de Once Upon A Time-serie vol met kleine quests. Deze quests ontvouwen zich tijdens het 20ste jubileumjaar van RuneScape en nemen spelers mee door het verleden, het heden en de toekomst van de game.

Als onderdeel van het 20-jarig jubileum van de game heeft Jagex onlangs aangekondigd dat RuneScape: The First 20 Years – An Illustrated History in het najaar van 2021 wordt gepubliceerd door Dark Horse Books. Spelers krijgen in het boek een nog nooit eerder vertoonde blik op de iconische online fantasy RPG. De Deluxe Edition is exclusief verkrijgbaar in de RuneScape Merch Store.

Ondanks dat RuneScape al meer dan 1000 game- en content-updates heeft gehad in de afgelopen twee decennia, zit ook 2021 ook weer vol nieuwe dingen voor RuneScape en Old School RuneScape.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password