Old School RuneScape voegt Soul Wars toe; een epische PvP-ervaring voor 120 spelers

De PvP-modus genaamd Souls Wars is vanaf vandaag beschikbaar in Old School RuneScape. Soul Wars werd in 2009 geïntroduceerd en wordt beschouwd als een klassiek onderdeel van RuneScape. Het was echter nooit eerder speelbaar in de populaire retroversie van de online game – tot vandaag.

In deze PvP-modus strijden tot 120 spelers tegen elkaar om zoveel mogelijk Avatar kills te krijgen. Spelers proberen daarmee overwinningspunten te verdienen die kunnen worden ingeruild voor grote in-game beloningen. Ook is de PvP-modus een effectieve manier om je Combat Skills te verbeteren en keert een geliefd personage terug: de warrior mage Nomad. Hij is net als twaalf jaar geleden de host van Soul Wars.

De community heeft meerdere malen verzocht of de spelmodus in Old School RuneScape kon worden opgenomen. Sterker nog, toen het aan de officiële Old School RuneScape-community werd voorgelegd, stemde 83% van de ruim 50.000 stemmen vóór de opname van Soul Wars in de game.

De toevoeging van Soul Wars biedt perspectief om in de toekomst eventueel additionele RuneScape-onderdelen toe te voegen aan Old School RuneScape. Spelers die willen weten of meer van hun favoriete content uit RuneScape een comeback gaat maken, kunnen het beste de officiële peilingen van Old School RuneScape in de gaten houden.

Naast de toevoeging van Soul Wars in Old School RuneScape viert ontwikkelaar en uitgever Jagex deze week ook de twintigste verjaardag van RuneScape, dat in 2001 werd gelanceerd. Jagex heeft aangekondigd het jubileum te gaan vieren met een volledig jaar aan nieuwe content voor zowel Old School RuneScape als RuneScape.


Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password