Old School RuneScape nu beschikbaar op Steam

Old School RuneScape is vanaf vandaag verkrijgbaar op Steam. De nostalgische MMORPG breidt hiermee haar cross-platform-mogelijkheden uit door spelers de mogelijkheid te geven om hun bestaande RuneScape-account te koppelen aan Steam. Spelers kunnen hierdoor met hetzelfde account spelen op de RuneScape-client voor PC en Mac, de mobiele versies voor iOS en Android en nu ook Steam.

In-game-verjaardagsfeest
De komst van Old School RuneScape op Steam valt samen met het achtjarige jubileum van de game sinds de lancering op 22 februari 2013. Het jubileum van de game wordt gevierd met een in-game-verjaardagsfeest waar spelers worden beloond met een nieuwe cosmetische bananencape. De levendige community van Old School RuneScape verzamelt zich in Lumbridge om nieuwe spelers via Steam te verwelkomen met een grote meet-and-greet en een community playthrough van het in-game-evenement.

This is Old School RuneScape Blog
De allereerste ‘This Is Old School RuneScape Blog’ is vandaag gepubliceerd op de Steam Hub. Hierin staat een handige guide voor mensen die de wereld van Gielinor nog voor het eerst moeten betreden of voor spelers die er een tijdje uit zijn geweest.

Old School RuneScape komt naar Steam compleet met Steam achievements, badges, emoticons en trading cards met de meest geliefde personages en items. Daarnaast biedt de game launch-exclusive content voor spelers die lid worden via Steam.

De lancering op Steam is onderdeel van Jagex’ missie om het RuneScape-universum toegankelijk te blijven maken voor meer spelers over de hele wereld. Op Steam zijn zowel de gratis als membership versies van Old School RuneScape beschikbaar. De laatstgenoemde biedt een uitgebreidere wereld met meer personages, skills, verhaallijnen en quests.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password