Old School RuneScape lanceert nieuwe update genaamd Forestry

Old School RuneScape, de iconische MMORPG die enkel nieuwe content uitbrengt waarop door fans is gestemd, heeft vandaag een nieuwe update genaamd Forestry gelanceerd. Deze update breidt de Woodcutting-skill verder uit en voegt dynamische, sociale elementen toe aan een van de meest iconische activiteiten van RuneScape. Spelers die vandaag nog het bos ingaan, staat een grote verrassing te wachten.

Forestry is het eerste deel van een tweedelige update. Spelers verdienen extra vaardigheidspunten door samen met vrienden op verkenning te gaan, uiteraard gekleed in een geruite blouse als echte houthakkers. Als meerdere spelers dezelfde boom omhakken, ontvangt elke persoon bij de boom een XP-Bonus voor de Woodcutting-skill. Vele handen maken tenslotte licht werk!
Er zijn ook extra wijzigingen aangebracht aan de Woodcutting-skill, waaronder de tijd die het kost voordat bomen verdwijnen. Bomen verdwijnen nu met een timer die na de eerste snede wordt geactiveerd. Zodra spelers stoppen met het kappen van de boom voordat deze volledig is gekapt, loopt de timer weer langzaam op. Dit betekent dat spelers niet langer om dezelfde grondstoffen hoeven te strijden.

Met de Forestry-update worden ook spontane gebeurtenissen geïntroduceerd die plaats kunnen vinden wanneer spelers bomen kappen met een Forestry Kit. Alle houthakkers in de nabije omgeving hebben de kans om zich aan te sluiten bij dergelijke gebeurtenissen, waaronder de Remote Banking Leprechauns, Rising Roots, Struggling Saplings en Flowering Trees.

Het eerste deel van de Forestry-update beloont spelers, naast zich in het zweet te werken, met gloednieuwe items en craftables. Deze bestaan uit de Lumberjack-outfit en een mand om extra boomstammen in te vervoeren. Het tweede deel van de update gaat in augustus van start en introduceert kampvuren, nieuwe bladeren en de mogelijkheid om thee te zetten.

Voor het eerst in de tienjarige geschiedenis van de game is het Old School RuneScape-team begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe skill genaamd Sailing. Deze is de pitching-fase gepasseerd en wordt momenteel verfijnd voordat de community haar stem kan uitbrengen. Kom meer te weten over de community poll en ontwikkelingstijdlijn op de officiële website van Old School RuneScape.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password