Officiële Gotham Knights Nightwing en Red Hood gameplay-onthulling; preorders nu beschikbaar

Warner Bros. Games en DC onthullen vandaag de eerste officiële gameplay van Nightwing en Red Hood in Gotham Knights, de aankomende openwereld-, third-person actie-RPG in ontwikkeling bij Warner Bros. Games Montreal. Verteld door Game Director Geoff Ellenor, krijg je in de nieuwe video voor het eerst een uitgebreid beeld van beide speelbare personages terwijl zij gerechtigheid brengen in Gotham City’s criminele element, en ze aanwijzingen onderzoeken rondom de mysterieuze Court of Owls. In deze gameplay-walkthrough, zie je de eigen vechtstijl en open wereld reismogelijkheden van elke held in vol ornaat; van Nightwings glider en unieke acrobatische vechtstijl tot Red Hoods dubbele vuurwapenvaardigheden en krachtige sprongen.
Gotham Knights verschijnt wereldwijd op 25 oktober 2022. Let op: om spelers van de best mogelijke gameplay-ervaring te voorzien, verschijnt de game op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Het spel is niet verkrijgbaar voor Playstation 4 of Xbox One-consoles.

Vanaf vandaag is Gotham Knights beschikbaar voor preorders op alle lanceerplatforms via de PlayStation Store, Microsoft Store, Steam en Epic Games Store. Spelers kunnen de Gotham Knights Standard Edition vooruitbestellen voor € 74,99. De Gotham Knights Deluxe Edition kan worden gepreorderd voor € 94,99, inclusief de basisgame en de Visionary Pack downloadbare content (DLC) met exclusieve uitrusting, uiterlijke aanpassingen, Beyond Suitstyle-personageskins geïnspireerd op de Batman Beyond-animatieserie en meer. De Gotham Knights Collector’s Edition kan worden gepreorderd voor € 299,99, met daarin de Deluxe Edition, de augmented reality-verzamelpin, 16 pagina’s tellend mediaboek, exclusieve Gotham City-kaart, een statue-diorama van vierpersonages en meer. Bovendien ontvangen spelers die vooruitbestellen bij de lancering de 233 Kustom Batcycle-skin, gebaseerd op de eerste verschijning van het voertuig in DC’s Detective Comics #233.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password